חיפוש
  • Oded Yakovy

קרפצי'ו למתחילים

סלק, נענע, גבינת עזים וכמובן שמן זית של סבתא דליה


  • 2 סלק

  • 3 כפות שמן זית של סבתא דליה

  • 2 כפות חומץ בלסמי

  • חצי כפית מלח גס

  • רבע כפית פלפל שחור

  • 200 גרם גבינת עזים לבחירתכם

  • עלי נענע

  • 2 כפות פיסטוק שבורים

איך להכין?

אפשר להכין את המנה עם סלק חי ואפשר גם לבשל אותו במים (עם הקליפה) במשך כ 15-20 דקות ואחר כך לפרוס. אפשרות נוספת להכניס את הסלק עטוף באלומיניום (עם הקליפה) לתנור במשך 30 שעה בחום של 180 מעלות ולאחר מכן לקלף את הקליפה ולפרוס.

  • לפרוס את הסלק דק דק

  • לסדר בצלחת את כל החתיכות היפות של הסלק

  • לזלוף מעליהם: שמן זית של סבתא דליה חומץ בלסמי

  • לפזר מלח גס וקצת פלפל

  • ולפזר מעל את גבינת העזים

  • לפזר את הנענע

  • לפזר את הפיסטוקים

וקדימה להגשה

להשלמת החוויה מומלץ להגיש עם פוקצ'ה ביתית ויין גלילי



צפייה 10 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול