סלק, נענע, גבינת עזים וכמובן שמן זית של סבתא דליה
2 סלק
3 כפות שמן זית של סבתא דליה
2 כפות חומץ בלסמי
חצי כפית מלח גס
רבע כפית פלפל שחור
200 גרם גבינת עזים לבחירתכם
עלי נענע
2 כפות פיסטוק שבורים
איך להכין?
אפשר להכין את המנה עם סלק חי ואפשר גם לבשל אותו במים (עם הקליפה) במשך כ 15-20 דקות ואחר כך לפרוס. אפשרות נוספת להכניס את הסלק עטוף באלומיניום (עם הקליפה) לתנור במשך 30 שעה בחום של 180 מעלות ולאחר מכן לקלף את הקליפה ולפרוס.
לפרוס את הסלק דק דק
לסדר בצלחת את כל החתיכות היפות של הסלק
לזלוף מעליהם: שמן זית של סבתא דליה חומץ בלסמי
לפזר מלח גס וקצת פלפל
ולפזר מעל את גבינת העזים
לפזר את הנענע
לפזר את הפיסטוקים
וקדימה להגשה
להשלמת החוויה מומלץ להגיש עם פוקצ'ה ביתית ויין גלילי
תגובות