top of page
חיפוש

קרפצי'ו למתחילים

  • תמונת הסופר/ת: Oded Yakovy
    Oded Yakovy
  • 20 בדצמ׳ 2021
  • זמן קריאה 1 דקות

סלק, נענע, גבינת עזים וכמובן שמן זית של סבתא דליה


  • 2 סלק

  • 3 כפות שמן זית של סבתא דליה

  • 2 כפות חומץ בלסמי

  • חצי כפית מלח גס

  • רבע כפית פלפל שחור

  • 200 גרם גבינת עזים לבחירתכם

  • עלי נענע

  • 2 כפות פיסטוק שבורים

איך להכין?

אפשר להכין את המנה עם סלק חי ואפשר גם לבשל אותו במים (עם הקליפה) במשך כ 15-20 דקות ואחר כך לפרוס. אפשרות נוספת להכניס את הסלק עטוף באלומיניום (עם הקליפה) לתנור במשך 30 שעה בחום של 180 מעלות ולאחר מכן לקלף את הקליפה ולפרוס.

  • לפרוס את הסלק דק דק

  • לסדר בצלחת את כל החתיכות היפות של הסלק

  • לזלוף מעליהם: שמן זית של סבתא דליה חומץ בלסמי

  • לפזר מלח גס וקצת פלפל

  • ולפזר מעל את גבינת העזים

  • לפזר את הנענע

  • לפזר את הפיסטוקים

וקדימה להגשה

להשלמת החוויה מומלץ להגיש עם פוקצ'ה ביתית ויין גלילי



 
 
 

Comments


סבתא דליה

שמן זית, ריבות, זיתים כבושים, סבון טבעי משמן זית

משק 26, מושב שדה אליעזר, הגליל העליון

052-4355355

  • Facebook
  • Instagram

©כל הזכויות שמורות לסבתא דליה 2019

bottom of page