מה ההבדל בין ריבה לקונפיטורה?
- Oded Yakovy
- 13 בדצמ׳ 2021
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 20 בדצמ׳ 2021
שתיהן טעימות אבל הריבות של סבתא דליה מיוחדות במיוחד...

ריבה - היא מוצר מוצק למחצה שמבושל מפירות שלמים או מרוסקים או ממוצרי פירות עם סוכר ו/או עם חומרים אחרים.
קונפיטורה - היא מוצר של פירות שלמים או חלקים גדולים של פירות בתוך תמיסה סמיכה, המיוצרת מפירות טריים או ממוצרי הפירות בתוספת סוכר.
כל עוד וצנצנת הריבה או הקונפיטורה סגורות, אפשר לאחסנם במקום יבש, אפל ורחוק ממקור חום. לאחר פתיחת הצנצנת יש צורך לאחסנה בקירור.
סבתא דליה מייצרת ומכינה ריבות במגוון טעמים מפירות הבוסתן, מטעי המשק ופירות חקלאי הגליל: תאנים, חבושים, שזיפים, תפוחי עץ, תותי עץ, אפרסק, תות שדה, משמש ועוד...
Comments